|
|
Cinema
26 posts • Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cinemai maxa
<Apacer> Looking for ACTIVE CB team.Speaking all ex-yu languages and English.Only ACTIVE and HIHG skilled teams please.My CB logs are pretty noobish,but I think I`am much better player than my logs say so.So test me ...
Re: Cinema
to sam neki dan na wipidu vidio izaslo prije dvije godine al je editing jebacina i pol ko da je jucer izaslo
svaka cast za editing i sve to, ali glow i lighttweaksunlight PREVISE ubijaju oko na pojedinim mjestima, tj. na vecini ![]() Keyevi u zamjenu za ViP bonove, povoljno, sigurno i brzo! Jos malo pa nestalo xP
CoD1 = ViP 50 CoD: UO = ViP 50 CoD: WaW = ViP 100
Re: Cinemameni nije jasno ko to uploada
ja sam ga samo uplodao na g2t ftp i stavio link na own-agetad je light bio in ![]()
trebas vidjet kad nam na mircu uletavaju samo radi fragmoviea ![]() fuck us we are famous ![]() CODHR BEZ DARIA GRABUSICA NIJE CODHR!!! DARIO VOLIMO TE!!
Re: Cinemavidim da vas zeza jomtube, u admin panelu ovako components/jomtube/plugins/ lijevi klik na youtube.com i pod select video player stavite youtube player, sad bi trebao prikazivat naravno ako je ovo zadnja verzija jomtubea, pozdrav !
pravi brka koristi ovaj profil na dalje...
Re: Cinemazeza nas youtube. jer je upgredao sve plugine i cijeli sistem.. pa se vise neslaze sa jomtube
Re: Cinemada, u tom slučaju nema druge nego pobrisat to preko admin panela i instalirat 1.0.9 betu, tako će ti sačuvat sve clipove, a youtube na 1.0.9 beta radi samo na default skinu,što ćeš u pluginu morat podesit,
http://img249.imageshack.us/img249/9738/81331726.jpg sretno pravi brka koristi ovaj profil na dalje...
26 posts • Page 2 of 2 • 1, 2
Return to Obavijesti & Pravila Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |